Activitats

ACTIVITATS D'UN DIA

Contes de la vora del foc

Si veniu amb infants d’entre 3 i 10 anys, podreu gaudir de la màgia de Montbrú endinsant-vos en els personatges dels contes explicats per la mateixa autora. Reconeixereu la casa i l’entorn en pàgines de brillants il·lustracions, i tots junts deixarem volar la imaginació anant a visitar la casa del follet que té cura del bosc i els animalons que l’habiten. Aprofitant aquesta petita excursió, ens impregnarem de natura. Veurem, escoltarem, olorarem i omplirem bossetes de roba amb herbes aromàtiques.

L’activitat té un preu de 40 €.

ACTIVITATS QUE ES PODEN FER AL MOIANÈS

Escalada

El Moianès és un territori amb moltes vies d’escalada, perfecte fins i tot per als més professionals.

Senderisme

Caminar és la millor manera de conèixer la natura del Moianès.

Bolets

Descobreix el fascinant món dels bolets i gaudeix dels sabors que t’ofereix la natura.

Equitació

Coneix el Moianès a cavall. Pots inscriure’t en cursos d’equitació (n’hi ha de tots els nivells), partits de horseball, raid, saltsFes una breu escapada o marxa un cap de setmana a cavall i viu la natura, gaudeix dels boscos i de la muntanya, dels paisatges i del silenci.

Monestir de l'Estany

Aquest indret és on fa més de 900 anys –el 1080– s’establí una petita comunitat de canonges per viure seguint la Regla de sant Agustí.

Gastronomia

Parlar del Moianès també és parlar de la seva cuina. Amb l’agricultura i la ramaderia, els fruits del bosc, la caça, els productes ecològics… s’aconsegueixen elaborar gustosos embotits, carns i formatges, també plats carregats de personalitat i enginy, com l’assortit de bolets i el típic baieton.

Golf

El Club de Golf Montbrú-Moià ofereix als practicants d’aquest esport una agradable experiència fruit d’un recorregut de 9 forats – par 32, tècnicament exigent i de dimensions assequibles.

Poues de Glaç

Exemple típic de l’arquitectura catalana, son cavitats generalment cilíndriques coronades per cúpules ovalades. Les podeu visitar a Castellterçol, on en romanen dempeus poc més d’una escassa dotzena.

Coves del Toll

Descobreix els nostres orígens visitant aquestes coves prehistòriques situades a Moià. Son una meravella del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

Les recents troballes de diverses restes de l’home de Neandertal les doten d’una rellevància singular. A més a més, son unes de les més riques d’Europa en fauna del QUATERNARI: hipopòtam, rinoceront, os de les cavernes, lleó, hiena, bou primitiu, isard…