Activitats

ACTIVITATS D'UN DIA

Contes de la vora del foc

Si veniu amb infants entre 3 i 10 anys, podràn gaudir de la màgia de Montbrú endinsant-se en els personatges dels contes explicats per la mateixa autora i en els que hi podran reconèixer la casa i l’entorn. També deixarem, tots junts, volar la imaginació anant a visitar la casa del follet que té cura del bosc i els animalons que l’habiten. Aprofitant aquesta petita excursió, ens impregnarem de natura. Veurem, escoltarem, olorarem i omplirem bossetes de roba amb herbes aromàtiques.

L’activitat té un preu de 40€.

ACTIVITATS QUE ES PODEN FER AL MOIANÈS

Escalada

El Moianès és un territori amb moltes vies d’escalada, perfecte fins i tot per als més professionals.

Senderisme

Caminar és la millor manera de conèixer la natura del Moianès.

Bolets

Descobreix el fascinant món dels bolets i disfruta dels sabors que t’ofereix la natura.

Equitació

Coneix el Moianès a cavall o bé fes cursos d’equitació de tots els nivells, partits de horseball, raid, salts, boxes, padocks pels cavalls… Fes una escapada o un cap de setmana a cavall i viu la natura, gaudeix dels boscos i de la muntanya, dels paisatges i del silenci.

Monestir de l'Estany

Aquest indret és on fa més de 900 anys –el 1080– s’establí una petita comunitat de canonges per viure seguint la Regla de sant Agustí.

Gastronomia

Parlar del Moianès també és parlar de la seva cuina. Des de l’agricultura i la ramaderia, els fruits del bosc o la caça, els productes ecològics…, s’aconsegueix elaborar gustosos plats carregats de personalitat i enginy, com l’assortit de bolets, embotits, carns, formatges,… i evidentment, el típic baiaton.

Golf

El Club de Golf Montbrú-Moià ofereix als practicants d’aquest esport una agradable experiència fruit de la combinació d’un recorregut de 9 Forats- Par 32, tècnicament exigent i de tamany assequible.

Poues de Glaç

Exemple típic de l’arquitectura catalana, els pous o poues, cavitats generalment cilíndriques coronades per cúpules ovalades, es poden visitar a Castellterçol, on poc més d’una escassa dotzena romanen en peu. 

Coves del Toll

Descobreix els nostres orígens visitant aquestes coves prehistòriques situades a Moià, unes de les més riques d’Europa en fauna del QUATERNARI, durant la glaciació WÜRM: hipopòtam, rinoceront, ós de les cavernes, lleó, hiena, bou primitiu, isard…