La Masia de Montbrú
Benvinguts
A casa vostra
Gaudeix
D'UN ESPAI PRIVILEGIAT
enmig de la natura

La Masia de Montbrú

Envoltada d’alzines dalt d’un turó es troba la masia Montbrú, carregada d’història, que dóna nom als nostres formatges i ens regala unes vistes àmplies i impressionants de l’altiplà, el Montseny i el Pirineu.

Punt de sortida per gaudir de l’entorn, de les activitats familiars i de la gastronomia del Moianès.

COMPROVA DISPONIBILITAT

Arribada
Nit
Sortida
Hostes

ACTIVITATS

Escalada

El Moianès és un territori amb moltes vies d’escalada, perfecte fins i tot per als més professionals.

Senderisme

Caminar és la millor manera de conèixer la natura del Moianès.

Bolets

Descobreix el fascinant món dels bolets i disfruta dels sabors que t’ofereix la natura.

Equitació

Coneix el Moianès a cavall o bé fes cursos d’equitació de tots els nivells, partits de horseball, raid, salts, boxes, padocks pels cavalls… Fes una escapada o un cap de setmana a cavall i viu la natura, gaudeix dels boscos i de la muntanya, dels paisatges i del silenci.

Monestir de l'Estany

Aquest indret és on fa més de 900 anys –el 1080– s’establí una petita comunitat de canonges per viure seguint la Regla de sant Agustí.

Gastronomia

Parlar del Moianès també és parlar de la seva cuina. Des de l’agricultura i la ramaderia, els fruits del bosc o la caça, els productes ecològics…, s’aconsegueix elaborar gustosos plats carregats de personalitat i enginy, com l’assortit de bolets, embotits, carns, formatges,… i evidentment, el típic baiaton.

Golf

El Club de Golf Montbrú-Moià ofereix als practicants d’aquest esport una agradable experiència fruit de la combinació d’un recorregut de 9 Forats- Par 32, tècnicament exigent i de tamany assequible.

Poues de glaç

Exemple típic de l’arquitectura catalana, els pous o poues, cavitats generalment cilíndriques coronades per cúpules ovalades, es poden visitar a Castellterçol, on poc més d’una escassa dotzena romanen en peu. 

Coves del Toll

Descobreix els nostres orígens visitant aquestes coves prehistòriques situades a Moià, unes de les més riques d’Europa en fauna del QUATERNARI, durant la glaciació WÜRM: hipopòtam, rinoceront, ós de les cavernes, lleó, hiena, bou primitiu, isard…

L'entorn

La comarca del Moianès, situada entre les comarques del Bages, Osona i Vallès Oriental, us descobreix un gran ventall d’opcions per allotjar-vos, que combinades amb la seva gastronomia, cultura, paisatge i tracte humà, faran de la vostra estada una experiència que de ben segur repetireu.

En qualsevol indret de la comarca, la tranquil·litat, el tracte familiar i el contacte directe amb la natura i el món rural hi són assegurats.

“El Moianès ve de gust, com més va, més. Perquè és una terra que ho té tot i és oberta als quatre vents i l’horitzó llampant. És terra de gustos que calen”.
(Pep Palau).

El Moianès ve de gust!